Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου “Βαρδάκειο και Πρώιο” ανακοινώνει τη δημοσίευση άρθρου στην αγγλόφωνη έκδοση Ιουλίου 2021 του περιοδικού του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πράσινων και Υγιών Νοσοκομείων (Europe GGHH Member July 2021 Newsletter).

Το άρθρο αφορά στην ανακήρυξη του Νοσοκομείου, από το Υπουργείο Υγείας και τη 2η ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, σε ‘πρότυπο ψηφιακό Νοσοκομείο’ και στην εκδήλωση της 28.5.2021, παρουσία του Υπουργού Υγείας κ. Βασιλείου Κικίλια.

Εκφράζεται η ικανοποίηση της Διοίκησης του Νοσοκομείου προς τον Διευθυντή Διοικητικής-Οικονομικής Υπηρεσίας κ. Νικόλαο Τρίτζαλη, προς τους κ. κ. Δημήτριο Ρούσσο, Προϊστάμενο Αυτοτελούς Τμήματος Οργάνωσης και Πληροφορικής, Άννα Καμπάνη, Υπεύθυνη Έργων ΕΣΠΑ, των στελεχών του Αυτοτελούς Τμήματος Οργάνωσης και Πληροφορικής και του Οικονομικού Τμήματος για την άψογη συνεργασία προς την ολοκλήρωση των Πράξεων.

Το περιοδικό διανέμεται σε 3.000 στελέχη των 108 Νοσοκομειακών-Μελών του Δικτύου, σε μηνιαία βάση.

Το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου εδραιώνει την παρουσία του, εκτός των ορίων της Σύρου, και προβάλλει το έργο του διεθνώς, με μηδενικό οικονομικό κόστος.

 

Δελτίο Τύπου