Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου ‘Βαρδάκειο & Πρώιο’ ανακοινώνει, με ιδιαίτερη τιμή την ανακήρυξη του κ. Νικολάου Τρίτζαλη, τέως Διευθυντή Διοικητικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου ‘Βαρδάκειο και Πρώιο’, ως ‘Διευθυντή Διοικητικής Υπηρεσίας επί τιμή’.

Επί 35 έτη, ο κ. Τρίτζαλης υπηρέτησε με ζήλο από όλες τις διαθέσιμες θέσεις ευθύνης και από το 1989, κατόπιν αξιολόγησης και κρίσης, ορίστηκε Διευθυντής Διοικητικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου.

Ενδεικτική επιλογή της θετικής συνεισφοράς του στις Κυκλάδες αποτελεί η εισήγηση του για τη δημιουργία του ΔΙΕΚ Νοσοκομείου Σύρου και για το νέο Νοσοκομείο Σύρου. Πλήθος οι τιμητικές και εμπιστευτικές θέσεις που υπηρέτησε με απόλυτη επιτυχία, τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε εθνικό. Αφυπηρέτησε την 7.12.2021.

Σε αναγνώριση της πολυετούς και πολυσχιδούς υπηρεσίας του κ. Τρίτζαλη στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, στο νησί της Σύρου και στις Κυκλάδες, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Μιχάλης Ζουλουφός εισηγήθηκε την απονομή του τίτλου ‘Διευθυντή Διοικητικής Υπηρεσίας επί τιμή’, η οποία έγινε ομόφωνα δεκτή από τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, κατά τη συνεδρίαση της 4.2.2022.

Η, εν γένει, παρουσία του κ. Τρίτζαλη ας αποτελέσει λαμπρό παράδειγμα στους νέους συναδέλφους του και να βρει άξιους μιμητές.

 

Ο Διοικητής

Μιχαήλ Ε. Ζουλουφός

 

Δελτίο Τύπου