Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου “Βαρδάκειο και Πρώιο” ανακοινώνει τη δημοσίευση άρθρου στην αγγλόφωνη έκδοση του περιοδικού του Ευρωπαϊκού Δικτύου Πράσινων και Υγιών Νοσοκομείων (GGHH Europe Member February 2023 Newsletter).

Το άρθρο αφορά στη δωρεά, προς το Νοσοκομείο, εξοπλισμού και υπηρεσιών που ξεπερνούν σε ύψος τα €300.000, από το Aegean Neorion Innovation Center (ANIC), ως πρώτη και κατά προτεραιότητα δράση του στη Σύρο. Η δωρεά αφορά στους άξονες ‘έξυπνο’, ‘ασφαλές’ και ‘πράσινο’ νοσοκομείο και περιλαμβάνει εξοπλισμό και υπηρεσίες για την ενίσχυση των επιτευγμάτων του Νοσοκομείου στους τομείς αυτούς. H σύμπραξη του ANIC με το Νοσοκομείο Σύρου εδράζεται σε στέρεες βάσεις, ως εγγύηση, για την επιτυχή έκβαση και ολοκλήρωση των διαδικασιών της δωρεάς.

Εκφράζονται θερμές ευχαριστίες στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στην ΟΝΕΧ NEORION SHIPYARDS, στη CISCO και το ΑNIC για την γενναιόδωρη δωρεά προς το Νοσοκομείο Σύρου.

Η αναπτυξιακή πορεία του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου, κατά την τελευταία τριετία, όχι μόνο δεν ανακόπηκε εξαιτίας της πανδημίας, αλλά αντιθέτως διευρύνθηκε και αυτό αποδεικνύεται έμπρακτα από τα μεγάλα γεγονότα της τρέχουσας εβδομάδας. Το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου προβάλλει το έργο του, διεθνώς, με μηδενικό οικονομικό κόστος.

 

Ο Διοικητής

Μιχαήλ Ε. Ζουλουφός

 

Δελτίο Τύπου