Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου ‘Βαρδάκειο & Πρώιο’, σε απάντηση της νέας δημοσίευσης διαμαρτυρίας του κ. Ιωάννη Γαβριήλ, Διευθυντή Ουρολογικού Τμήματος και Προέδρου της ΕΙΝΝΟΣ περί μετατροπής ενεργών εφημεριών του κ.α., ενημερώνει για τα εξής:

 

  1. Ο κ. Ι. Γαβριήλ εμμένει στην συνδικαλιστική τακτική της εκμετάλλευσης του διπλού ρόλου του (Διευθυντής Τμήματος και Πρόεδρος ΕΙΝΝΟΣ), για ακόμα μία φορά, προβάλλοντας ατομικές διεκδικήσεις του.
  2. Ωστόσο, η διασπορά ψευδών φημών για το Νοσοκομείο Σύρου από τον ίδιο, μέσω δημοσίων δηλώσεων του, αποτελεί αιτία πειθαρχικής διερεύνησης.
  3. Για μία ακόμη φορά, τονίζεται η νόμιμη και προς το συμφέρον των ασθενών μετατροπή των εφημεριών των ιατρών του Ουρολογικού Τμήματος για τον Φεβρουάριο 2023. Σε αυτό το ζήτημα ο κ. Ι. Γαβριήλ εξακολουθεί να μην αντιλαμβάνεται τη διαφορά μεταξύ Διεύθυνσης Τμήματος και Διοίκησης ενός Νοσοκομείου.

 

Έστω και την ύστατη ώρα, καλείται ο κ. Γαβριήλ να πάψει να συγχέει το ρόλο του Προέδρου της ΕΙΝΝΟΣ με τον ιατρικό ρόλο του και τις υποχρεώσεις του. Έστω και την ύστατη ώρα, καλείται να αφήσει τις παραληρηματικού χαρακτήρα δηλώσεις του προς τον ‘Συριανό Λαό’ και να επιστρέψει στο αμιγώς ιατρικό έργο του.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Σύρου επιφυλάσσεται για τη διαφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος της έναντι της προσωπικής επίθεσης του κ. Ι. Γαβριήλ εναντίον της.

 

Ο Διοικητής κ.α.α.

Τηλέμαχος Οικονομίδης

 

Δελτίο Τύπου