Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου ‘Βαρδάκειο & Πρώιο’ ανακοινώνει, με ιδιαίτερη ικανοποίηση και τιμή, τα ακόλουθα:

 

  1. Ολοκληρώθηκε, κατά το πρόσφατο χρονικό διάστημα, η διαδικασία προμήθειας εξοπλισμού χειρουργείου και οι τεχνικές παρεμβάσεις στο Χειρουργείο για την ειδικότητα Οδοντιάτρου του Νοσοκομείου.
  2. Μετά τον πλήρη εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού χειρουργείου της συγκεκριμένης ειδικότητας και για πρώτη φορά, διενεργούνται οδοντιατρικές επεμβάσεις γενικής αναισθησίας στο Νοσοκομείο Σύρου.
  3. Η πρώτη τέτοια επέμβαση πραγματοποιήθηκε σε ΑΜΕΑ την Παρασκευή 13.1.2023.
  4. Ημέρα χειρουργείου με γενική αναισθησία για την οδοντιατρική ειδικότητα έχει οριστεί η Παρασκευή.
  5. Εκφράζονται δημόσιες ευχαριστίες για το συντονισμό της δράσης αυτής στην κα Δέσποινα Βούρτση, Οδοντίατρο του Νοσοκομείου, στο Αναισθησιολογικό Τμήμα, στο Τμήμα Χειρουργείου, στο Χειρουργικό Τμήμα και στην Τεχνική Υπηρεσία.
  6. Η προσθήκη αυτού του είδους των επεμβάσεων στη λειτουργία του Νοσοκομείου Σύρου θα ωφελήσει τον πληθυσμό της Σύρου και των Κυκλάδων από την αποφυγή μετακινήσεων προς τα Νοσοκομεία της Αττικής.

 

Η αναπτυξιακή πορεία του Νοσοκομείου συνεχίζεται διαρκώς, παρά την πανδημία COVID-19, για τον πληθυσμό της Σύρου, των κατοίκων και των επισκεπτών των Κυκλάδων!

 

Ο Διοικητής

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ