Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου ‘Βαρδάκειο & Πρώιο’ ανακοινώνει συνολικά και με ιδιαίτερη ικανοποίηση, τα ακόλουθα:

1. Την Τετάρτη 11.1.2023, σε μια λιτή εκδήλωση ευλογήθηκε η πρωτοχρονιάτική πίττα του Νοσοκομείου και εορτάστηκε η κοπή αυτής. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Σύρου Δωροθέου Β’, ο Σεβασμιώτατος Επίσκοπος Καθολικών Σύρου π. Πέτρος Στεφάνου, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταρίτης, ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ. Ν. Λειβαδάρας, ο κ. Γ. Μακρυωνίτης, Περιφερειακός Σύμβουλος Σύρου, οι κ.κ. Α. Πρίντεζη και Μ. Αλιφραγκής, Αντιδήμαρχοι, ο κ. Α. Αθανασίου, Δημοτικός Σύμβουλος Σύρου-Ερμούπολης, εκπρόσωποι της Λιμενικής Αρχής Σύρου – ΑΣΔΕΝ – Πυροσβεστικού Σώματος, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Νοσοκομείου κ. κ. Δ. Κοσμάς, Ι. Βούλτσος, Θ. Μπαρκούρη και Α. Καλογεράκη, η Διευθύνουσα Νοσηλευτικής Υπηρεσίας κα Α. Ασλανίδου, η Διευθύντρια Διοικητικής Υπηρεσίας κα Ι. Καλαφάτη, πλήθος εργαζομένων του Νοσοκομείου και εκπρόσωποι των τοπικών ΜΜΕ.
Στην εκδήλωση εκφράστηκαν ευχές για το νέο έτος, αναφέρθηκαν απολογιστικά στοιχεία της Διοίκησης για την τριετία 2020-2022 και οι εκπρόσωποι των φορέων επιβεβαίωσαν τη διαρκή στήριξη τους στο Νοσοκομείο της Σύρου.

2. Σε εκτέλεση προηγούμενων αποφάσεων του οικείου Διοικητικού Συμβουλίου, πραγματοποιήθηκαν οι σεμνές τελετές ανακήρυξης σε ‘επί τιμή Διευθυντή’ των εξής:
κ. Μ. Ζόρπας, επί τιμή Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας
κ. Ε. Πανοηλίας, επί τιμή Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας
κα Ε. Αλτουβά, επί τιμή Διευθύνουσα Νοσηλευτικής Υπηρεσίας
κ. Ν. Τρίτζαλης, επί τιμή Διευθυντής Διοικητικής Υπηρεσίας

Στις τελετές παρέστησαν οι τιμηθέντες και μέλη των οικογενειών αυτών. Η πολυετής εργασιακή προσφορά των ανωτέρω στο Νοσοκομείο της Σύρου, η κοινωνική παρουσίας τους στη Σύρο και στις Κυκλάδες αποτελούν παράδειγμα για τους νεότερους συναδέλφους τους.

3. Τέλος, σε εκτέλεση προηγούμενης απόφασης του οικείου Διοικητικού Συμβουλίου, βραβεύτηκε η κα Ανδρούλλα Γεωργαλλή, Συντονίστρια Διευθύντρια Παθολογικού Τμήματος, για τη συνολική προσφορά της στο Νοσοκομείο, τη Σύρο και τις Κυκλάδες.

 

Ο Διοικητής
Μιχαήλ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ