Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου ‘Βαρδάκειο & Πρώιο’ ανακοινώνει την τιμητική συμμετοχή του Νοσοκομείου στην εικαστική έκθεση ‘Τέχνη & Υγειονομικοί: Ανακτώντας Ισορροπίες’.

 

Η 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου διοργανώνει, για πρώτη φορά, έκθεση εικαστικών δημιουργιών υγειονομικών υπαλλήλων φορέων αρμοδιότητας της στην Πέτρινη Αποθήκη του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς (Πύλη Ε2), 14-22.10.2022, με ελεύθερη είσοδο. Στην έκθεση συμμετέχουν περισσότεροι από είκοσι δημιουργοί και η όλη πρωτοβουλία συνοδεύεται από πρόγραμμα υποστηρικτικών ομιλιών, προβολών κ.α.

 

Η έκθεση εγκαινιάστηκε την Παρασκευή 14.10.2022, ώρα 21.00, με χαιρετισμούς της Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κα Μ. Γκάγκα και του Διοικητή της 2ης ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου κ. Χ. Ροϊλού.

 

Το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου συμμετέχει στην έκθεση αυτή με δύο (2) video της εικαστικής παρέμβασης στο Παιδιατρικό Τμήμα, από την Προϊσταμένη Χειρουργικού Τμήματος κα Αθηνά Ασλανίδου. Η κα Ασλανίδου έχει φιλοτεχνήσει τους διαδρόμους του Παιδιατρικού Τμήματος και αποτύπωσε το έργο της σε video, ώστε να προβληθεί στη συγκεκριμένη έκθεση.

 

Εκφράζονται θερμές ευχαριστίες στην κα Αθηνά Ασλανίδου για την πρωτοβουλία της και δηλώνεται η σαφής προτροπή της Διοίκησης του Νοσοκομείου Σύρου σε περισσότερους υγειονομικούς υπαλλήλους για την έκφραση της καλλιτεχνικής φύσης τους, ως διέξοδο των αναζητήσεων τους.

 

Ο Διοικητής

Μιχαήλ Ε. Ζουλουφός

 

Δελτίο Τύπου