Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου ‘Βαρδάκειο & Πρώιο’, στο πλαίσιο έγκαιρης ενημέρωσης των πολιτών της Σύρου, ανακοινώνει τα εξής:

  1. Η άσκηση ετοιμότητας έκτακτης ανάγκης του Νοσοκομείου Σύρου θα διεξαχθεί την Παρασκευή 9.12.2022, ώρα 09.00 π.μ., σε συνεργασία με το ΚΕΠΥ-ΕΚΑΒ, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σύρου και το Αστυνομικό Τμήμα Σύρου-Ερμούπολης.
  2. Οι ασθενείς, οι οποίοι έχουν ραντεβού την ημέρα εκείνη, θα ενημερωθούν από τη Γραμματεία Εξωτερικών Ιατρείων για την αναβολή των ραντεβού τους και τον άμεσο επαναπρογραμματισμό τους.
  3. Οι συνοδοί και οι συγγενείς των ασθενών, οι οποίοι νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο, παρακαλούνται όπως διατηρήσουν την ψυχραιμία τους κατά τη διάρκεια της άσκησης και μην προσέλθουν στο Νοσοκομείο.
  4. Οι πολίτες της Σύρου παρακαλούνται όπως διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και, κυρίως, αποφύγουν να προσέλθουν στο Νοσοκομείο προς παρακολούθηση της άσκησης. Η κυκλοφορία από/προς το Νοσοκομείο θα διευθετείται με ευθύνη του Αστυνομικού Τμήματος Σύρου-Ερμούπολης.

 

Ο Διοικητής

 

Μιχαήλ Ε. Ζουλουφός

 

Δελτίο Τύπου