Η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου ‘Βαρδάκειο & Πρώιο’ ανακοινώνει, με ιδιαίτερη τιμή την ανακήρυξη του κ. Ευάγγελου Πανοηλία, τέως Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου ‘Βαρδάκειο και Πρώιο’, ως ‘Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας επί τιμή’, και της κα Ελένης Αλτουβά, Διευθύντριας Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου ‘Βαρδάκειο και Πρώιο’, ως ‘Διευθυντή Νοσηλευτικής Υπηρεσίας επί τιμή’.

 

Επί 36 έτη, ο κ. Πανοηλίας υπηρέτησε με ζήλο από όλες τις διαθέσιμες θέσεις ευθύνης. Χιλιάδες οι ιατρικές πράξεις του, επί πολλά έτη Διευθυντής και Συντονιστής Διευθυντής Τμήματος, Πρόεδρος Επιστημονικού Συμβουλίου, Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας, εκτελών χρέη Διοικητή και πλείστοι άλλοι οι ρόλοι που εκπλήρωσε στο έπακρο.

 

Επί 40 έτη, η κα Αλτουβά υπηρέτησε με ζήλο στο Τμήμα Αιμοδοσίας και, επί μακρόν, ως Διευθύντρια Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου.

 

Σε αναγνώριση της πολυετούς και πολυσχιδούς υπηρεσίας των κ.κ. Πανοηλία και Αλτουβά στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, στο νησί της Σύρου και στις Κυκλάδες, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Μιχάλης Ζουλουφός εισηγήθηκε την απονομή του τιμητικών τίτλων, η οποία έγινε ομόφωνα δεκτή από τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, κατά τη συνεδρίαση της 23.9.2022.

 

Η, εν γένει, παρουσία του κ. Πανοηλία και της κα Αλτουβά ας αποτελέσει λαμπρό παράδειγμα στους νέους συναδέλφους τους και να βρει άξιους μιμητές.

 

Ο Διοικητής

Μιχαήλ Ε. Ζουλουφός

Δελτίο Τύπου