Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο Διασυνδεομένων Νοσοκομείων Γ.Ν. Σύρου ‘Βαρδάκειο & Πρώιο’ – Γ.Ν.-Κ.Υ. Νάξου ανακοινώνουν με ιδιαίτερη τιμή τη λήψη ομόφωνης απόφασης βράβευσης της κα Ανδρούλας Γεωργαλλή, Συντονίστριας Διευθύντριας Παθολογικού Τμήματος.

 

Επί τρεις και πλέον δεκαετίες, η κα Γεωργαλλή υπηρετεί με ζήλο τις περισσότερες θέσεις ευθύνης της Ιατρικής Υπηρεσίας. Χιλιάδες οι ιατρικές πράξεις της, επί πολλά έτη Διευθύντρια και Συντονίστρια Διευθύντρια Παθολογικού Τμήματος, Διευθύντρια Παθολογικού Τομέα Ιατρικής Υπηρεσίας, αιρετό Μέλος Διοικητικού Συμβουλίου και πλείστοι άλλοι οι ρόλοι που εκπλήρωσε στο έπακρο.

 

Σε αναγνώριση της πολυετούς και πολυσχιδούς υπηρεσίας της κα Γεωργαλλή στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, στο νησί της Σύρου και στις Κυκλάδες, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Μιχάλης Ζουλουφός εισηγήθηκε τη βράβευση της ιατρού, η οποία έγινε ομόφωνα δεκτή από τα παρόντα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ. κ. Δημήτρια Κοσμά, Βασιλεία Σιαπέρα και Αικατερίνη Καλογεράκη.

 

Η, εν γένει, παρουσία της κα Γεωργαλλή ας αποτελέσει φωτεινό παράδειγμα στους νέους συναδέλφους της και να βρει άξιους μιμητές.

 

Ο Διοικητής

Μιχαήλ Ε. Ζουλουφός

 

Δελτίο Τύπου